Bureau

Welkom

op de website van FAES ARCHITECTEN BV. Deze plek geeft een inzage in het werk dat we aan het bouwen zijn, gebouwd hebben of dat we nog aan het ontwerpen zijn. Wij zijn al sedert 1984 actief waardoor we een ruime expertise hebben opgebouwd. We zijn een bewust kleinschalig bureau, waardoor u tijdens de volledige looptijd van uw project beroep kan doen op één aanspreekpunt. 


Elke opdracht is een uniek en persoonlijk gegeven waarbij het bouwprogramma centraal staat.

"We search to be inspired"

Faes Architecten trekt voluit de kar van duurzaam bouwen. Bouwprojecten waarvoor een stedebouwkundige vergunning wordt aangevraagd, moeten voldoen aan de EPB regelgeving (energieprestatieregelgeving). Als erkend  EPB-verslaggever wordt de energieprestatie en het binnenklimaat van de woning berekent en dit tijdens ontwerp- en bouwfase zodat er rekening gehouden kan worden met alle factoren die invloed hebben op de EPB score van de woning. Tijdens de bouwwerken wordt er een continue doorrekening van de EPB gedaan zodat elke aankoop verantwoord kan gebeuren. 


EPB-regelgeving is een essentieel onderdeel geworden in duurzaam bouwen. We volgen de evoluties op de voet door permanente bijscholing.